Nieuws

P1140941

Zoals aangekondigd op 10 juni stellen Michael en Marielle het domein Woestara gratis open voor de deelnemers aan de voorbije natuurstage op

zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2019.

16/6/2019
Dag lieve boswezens…
Zoals aangekondigd in onze laatste sharing-cirkel en onder groot 👏  hebben wij de eer jullie te melden dat alle bomen, kabouters, planten, trollen, bloemen, grassprietjes, de pas ontdekte wilde “Bianca” orchidee, water nymfen, elfen, en nog vele andere natuur wezens 🐾 jullie van harte welkom heten tijdens het weekend van 3-4 augustus 2019.
Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via mail.
Wil in deze mail volgende vragen beantwoorden:
  1. Maken we een groepje om eventuele extra info te delen en/of praktische vragen te beantwoorden ?
  2. Heb je een Facebook-profiel?
  3. Ben je bereikbaar via WhatsApp ? 
Als je nog niet zeker bent van je komst, kan je je toch aanmelden, zodoende mee te deinen met en op onze communicatiestroom.💫
Van harte
Michael
en Marielle
5/8/2019
In overleg met Marielle en Michael werd er een geheime Facebook groep gecreëerd – genieten in onze natuur –  waartoe niet alleen de aanwezigen op 3 en 4 augustus, maar ook alle deelnemers aan de voorbije natuurstage toegang zullen hebben.
Die groep kan op Facebook enkel worden gevonden door de leden van de FB groep. Op die manier kunnen daar foto’s – in een album – worden gedeeld die niet verder worden verspreid op sociale media.  Contacteer mij mocht je daar hulp bij nodig hebben.
Marielle en Michael kunnen als moderators van deze FB groep met ons communiceren over volgende ontmoetingen op Woestara.
Een hartelijke groet,
Viviane

Laatste wijziging: 5/8/2019.